Kolding
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Kolding. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

3F Koldings fisketur 2021

Lørdag den 29. maj afholder 3F Kolding igen fisketur for medlemmer med ægtefælle/samlever og børn.

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

En varm tanke fra os til jer – Et år efter, at Danmark lukkede ned

Torsdag 11. marts 2020 er historisk. Det er nemlig den dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af en global pandemi.

Billigt mobilabonnement

Der er penge at spare med Alka Mobil, som netop er gået i luften. Tilbuddet gælder for alle medlemmer af 3F og deres husstand.
Medlemsblade Se alle

Blad nr. 1 2021

Læs bl.a. om Marianne, der blev straffet økonomisk, fordi hun tog vikarjobs og om Karina, der måtte helt til Ankestyrelsen for at få sin førtidspension.

3F Kolding Blad nr. 3 2020

Læs bl.a. om Årets Arbejdsmiljørepræsentant i 3F Kolding 2020, Stop68 - Nej til højere pensionsalder, lærlingepension og Corona - Fyret, på arbejdsfordeling eller sendt hjem?

3F Kolding Blad nr. 2 2020

Læs bl.a. om besøg på Fælleskrematoriet, seniorpension, ledig i forbindelse med Corona, udenlandsk arbejdskraft i byggebranchen.
Kontakt