Nyheder
Få hjælp til at finde den rette behandling Har du ondt, og er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved det? Så kan du ringe til PensionDanmarks fysioterapeuter.

PensionDanmarks dygtige fysioterapeuter sidder klar til at rådgive dig, hvis du har problemer i led, muskler eller sener. Sammen finder I ud af, hvordan du gennem din sundhedsordning får den bedste hjælp. Det kan være behandling hos en af de 3.000 fysioterapeuter eller kiropraktorer, der er klar til at hjælpe, på flere end 800 klinikker landet over.

”Vi er klar på telefonerne og tager meget gerne en samtale med dig om dine problemer. Vi er uddannede fysioterapeuter og kan rådgive om blandt andet smertelindring, øvelser og hvilken behandling, du har brug for. Og tag endelig fat i os, så snart kroppen giver problemer. Går du for længe med problemerne, vil det typisk tage længere tid at gøre noget ved det,” siger Birgitte Hasle, der er teamleder for Behandlingsrådgivningen i PensionDanmark.

Ring og få hjælp
Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark, så du skal ikke selv have penge op af lommen for at få rådgivning eller behandlinger. Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og du kan få hjælp, uanset om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej. 

Ring til Behandlingsrådgivningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også bestille tid til behandlinger direkte i PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller på pension.dk.

Du kan læse mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.
Filer Hjælp til den rette behandling 114 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt