Nyheder
3.000 behandlere er klar til at behandle og forebygge dine smerter og skader På flere end 800 klinikker landet over står godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer klar til at hjælpe med at behandle og forebygge smerter og skader. Online-adgang til læge og psykolog er også blandt de mange muligheder i PensionDanmarks sundhedsordning.

Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark, så du skal ikke selv have penge op af lommen. Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og der er fri adgang til behandlinger, uanset om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej. 

Du bestiller tid i PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller på pension.dk. Du kan også ringe til sundhedsordningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18.

Online Læge og Online Psykolog
I sundhedsordningen har du også adgang til Online Læge og Online Psykolog, hvor du – via video – kan tale med en læge eller psykolog. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app eller via pension.dk.

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.

Behandler for Pension Danmark 3.000 behandlere er klar i PensionDanmarks sundhedsordning 3F lokalafdelinger 113 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt