Nyheder
Overenskomstdækning af rengøringsassistenter og serviceassistenter i folkekirken Kirkeministeriet og 3F har længe forsøgt at nå til enighed om overenskomstdækning af rengøringsassistenter og serviceassistenter i folkekirken.

På nuværende tidspunkt har folkekirken ikke tiltrådt organisationsaftalen for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsudannede m.fl.

For at kunne kortlægge hvor mange medarbejdere, det drejer sig om, har 3F Den Offentlige Gruppe i samarbejde med Kirkeministeriet udarbejdet et spørgeskema. Skemaet sendes ud til alle menighedsråd. Formålet med spørgeskemaet er først og fremmest at få kortlagt, hvor mange pensionister på individuelle kontrakter, der er ansat – og som nu skal overenskomstindplaceres. Spørgeskemaet omhandler også arbejdsopgaver, så vi kan få et overblik over, hvor mange medarbejdere, der udfører arbejdsopgaver, der henhører under organisationsaftalen for rengøringsassistenter, m.fl.

Den Offentlige Gruppe har opfordret samtlige 3F afdelinger til at hjælpe deres tillidsrepræsentanter på området med at følge op på, om menighedsrådene får udfyldt skemaerne og returneret dem indenfor fristen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt