Nyheder
Tekst til brug for ”tillægsnavne” til indgåelse af forhånds og lokale aftaler på kirkegårdene Når 3F afdelingen eller tillidsrepræsentanten, indgår lokale aftaler med menighedsrådet om honorering for en bestemt type arbejde eller opgave, enten via en forhåndsaftale eller en lokalaftale, er her inspiration til, hvad man lokalt kan navngive tillæggene.

Disse tillægsnavne er mulige at indberette i lønsystemet, så de også fremgår på lønsammensætningen på medarbejdernes lønsedler. Vær dog OBS på, at der i listen er forskel på, om et tillægsnavn er et funktionstillæg, kvalifikationstillæg eller kan dække over begge dele.

På den måde vil der i stedet for f.eks. at fremgå:
G -Grundløn
F- Funktionstillæg
K -Lokalt aftalt

i stedet kunne stå:

G – Grundløn
F -Tillidsrepræsentant
K – Stedfortræder

Dette vil skabe mere løngennemsigtighed for den enkelte medarbejder samt hjælpe det enkelte menighedsråd. På denne måde vil man også nemmere kunne undgå diskussionen om, hvad et – unavngiven - tillæg dækker over ved de lokale lønforhandlinger.

Ring, eller skriv hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål.

Venlig hilsen
Louise Røssell Wredstrøm
Forhandlingssekretær 3F Den Offentlige Gruppe
Telefon 88 92 01 35
Email louise. wredst rom@3f.dk
Filer Tekster til faste loenelementer 176 KB PDF Hent dokument
Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt