Nyheder
Tillidsrepræsentant for gravermedhjælpere - samarbejdsaftale med menighedsrådene Fra 28. februar 2022 blev det muligt at vælge tillidsrepræsentanter for gravermedhjælperne.

Tillidsrepræsentanten vil dække flere landsbykirkegårde i provstiet. I cirkulæret står det anført, at provstiet opfodres til at dække det lokale menighedsråds lønudgift, når tillidsrepræsentanten udøver sit hverv. 3F Den Offentlige Gruppe fandt i den forbindelse ud af, at Vejle Provsti har indgået en samarbejdsaftale med menighedsrådene, hvor det menighedsråd, der har tillidsrepræsentanten ansat, kan ansøge om op til 15.000 kr. om året til dækning af tillidsrepræsentantens lønudgifter.

Vi har oplevet, at flere gravermedhjælpere har vist interesse i at stille op som TR, men samtidig også har udtrykt bekymring for, hvordan det økonomisk skal kunne hænge sammen for menighedsrådet, når de er fraværende.

Det skulle denne, eller en lignende, aftale gerne kunne afhjælpe og aftalen vedhæftes til inspiration. Vi håber, at aftalen kan være med til at lette processen med at vælge tillidsrepræsentanter for gravermedhjælperne.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er I velkommen til at kontakte Louise Røssell Wredstrøm, Den Offentlige Gruppe – tlf. 88 92 01 35.

Se aftalen her


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt