Nyheder
God sommer fra samarbejdssekretariatet Samarbejdssekretariatet ønsker alle en rigtig dejlig sommer. På den anden side af sommerferien står vi igen klar til at rådgive, vejlede og uddanne jer.

Kære læser

Samarbejdssekretariatet ønsker hermed alle en rigtig dejlig sommer. På den anden side af sommerferien står vi igen klar til at rådgive, vejlede og uddanne jer i Samarbejdsaftalen og samarbejdssystemet.

Det vil efter sommerferien stadig være muligt at booke vores kurser til nyudpegede SU-medlemmer som både fysiske og virtuelle kurser. Men vores kursuspalet rummer også en række andre spændende kurser, som vores dygtige undervisere står klar til at komme ud på de statslige arbejdspladser med.

I kan blandt andet komme på kursus i, hvordan man sikrer, at SU skaber værdi på jeres arbejdsplads, eller hvad SU’s rolle er i forhold til trivsel og/eller omstillingsprocesser. Vi har også udviklet nye kursustilbud, der sætter fokus på den gode dialog i udvalget, herunder hvordan I får flere perspektiver ind i jeres SU-drøftelser. Samt et helt nyt temakursus, der giver jer redskaber til at arbejde med de interne relationer i jeres udvalg. Alle disse kurser og flere til, kan I læse mere om i vores kursuskatalog her

Vores tilbud om bistand til en evaluering af SU-arbejdet er stadig åbent for endnu et par arbejdspladser. Det er en unik mulighed for ganske gratis at få en af vores garvede undervisere til at facilitere den evaluering, som I er forpligtet til at have med mellemrum. Udover at facilitere drøftelserne, kan underviseren bidrage med sin store viden fra SU-arbejdet på andre statslige arbejdspladser og dermed give jer inspiration til andre måder at organisere SU-arbejdet på. I kan læse mere om, hvad en sådan dag indeholder her

Derudover ser vi efter sommeren ind i en tid, hvor medarbejderne på de statslige arbejdspladser gradvist vender tilbage. I vores nyhedsbrev fra marts skrev vi om nogle af de udfordringer, der kan følge med genåbningen. I kan her genlæse vores blogindlæg om, hvilke udfordringer der kan opstå, og hvordan SU kan være en del af løsningen

Vi mangler desuden også nye freelanceundervisere, da vi har rygende travlt. Så hvis du, eller én du kender, drømmer om at blive en del af et ambitiøst underviserkorps, der styrker den lokale dialog på de statslige arbejdspladser, så er det nu, du skal søge.

Vi holder i sekretariatet sommerferielukket i ugerne 28-29-30. Vi ser frem til at mødes med jer på den anden side af sommerferien – fysisk eller virtuelt.

God læselyst – og del gerne nyhedsbrevet med dine kollegaer.

På sekretariatets vegne,
Magnus Bryde og Pia Lassen


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt