Nyheder
Godt-råd-artikel fra Sampension Hvornår har du sidst givet pensionen et servicetjek?

Hvis sommeren har budt på bryllup, familieforøgelse, flytning eller f.eks. et jobskifte, så er det en god idé at tjekke din pensionsordning. Ved større begivenheder i livet er det nemlig vigtigt at sikre sig, at ens pensionsordning stadig passer til ens egne og ens families behov – det kan i værste fald koste dyrt, hvis man ikke er opmærksom.

”Stifter man f.eks. familie eller flytter til en dyrere bolig, så får man typisk større økonomiske forpligtelser, og her kan der være behov for at øge forsikringsdækningerne. For gør man ikke det, risikerer man, at der ikke er råd til at blive boende, hvis man f.eks. bliver syg eller ikke kan arbejde. Det illustrerer, hvorfor man bør tjekke pensionen ved livshændelser.” siger Anne-Louise Lindkvist, markeds- og kunderådgivningschef i Sampension.

Sampension anbefaler desuden at give pensionen et servicetjek en gang om året. På den måde sikrer man nemlig, at pensionsordningen altid passer til der, hvor man er i livet.

Læs mere på sampension.dk

De fleste tjekker ikke pensionen ved større begivenheder i livet (sampension.dk)Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt