Nyheder
Nyhedsbrev Samarbejdssekretariatet feb. 2020 Kurserne i 2019 har fået flotte evalueringer, for eksempel har "SU med Succes”-kurserne fået en score på 3,6 ud af 4.

Kære læser

Vi vil gerne benytte lejligheden til at rose hele vores underviserkorps på vegne af vores kursister. Kurserne i 2019 har fået flotte evalueringer – for eksempel har ”SU med Succes-kurserne”, der introducerer til Samarbejdsaftalen og Samarbejdssystemet, fået en score på 3,6 ud af 4. Der faldt også mange rosende ord af til underviserne. En af kursisterne skrev: ”Super kompetent underviser. Hun var virkelig god til at fange det centrale og arbejde videre ud fra det konkrete. Hun kom med gode forslag til det videre arbejde i SU, og jeg er helt klart gået fra kurset med en hel anden forståelse af SU og dets betydning for en sund arbejdsplads.” Stort tak til vores undervisere for deres store indsats og engagement. Og så har vi i denne måned budt tre nye dygtige undervisere velkommen. Du kan møde alle vores undervisere på hjemmesiden, hvor de fortæller lidt om deres baggrund for at være SU-underviser.

Husk at du som nyudpeget medlem af et samarbejdsudvalg skal tilbydes at komme på kursus i Samarbejdsaftalen og samarbejdssystemet senest seks måneder efter din udpegning. Vi afholder løbende åbne kurser, hvor du kan møde medlemmer fra samarbejdsudvalg på andre statslige samarbejdsudvalg. Vi afholder også kurserne for det samlede samarbejdsudvalg på din arbejdsplads. Og ja, mere erfarne medlemmer er også velkomne.

Udover kurserne i Samarbejdsaftalen, tilbyder vi også kurser til det erfarne SU. Her sætter vi fokus på at øge værdien af SU-arbejdet gennem en styrket dialog og gode relationer internt i SU – eller på hvordan SU kan understøtte ved omstillingsprocesser eller i forhold til trivslen på arbejdspladsen. Du kan læse mere om, hvordan kurserne giver værdi for SU-medlemmer, der allerede har godt kendskab til SU-arbejdet, og du kan tilmelde dig og få mere information om vores kurser på hjemmesiden eller ved at skrive til os på kontakt@samarbejdssekretariatet.dk.

På sekretariatets vegne
Magnus Bryde og Pia Lassen

PS. Vi har netop lagt sidste hånd på vores årsrapport, og vi kan afsløre, at vi i Samarbejdssekretariatet i 2019 har afholdt 98 kurser. Det er ny rekord!
Du kan downloade og læse vores årsrapport her.

Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt