Nyheder
Sampension: Nye pensionsregler for 2022 Afkast: Sampensions kunder høstede det højeste afkast i 2021 blandt ni af de største pensionsselskaber - Nye pensionsregler for 2022 - Dialog og grønne investeringer.

Januar behøver ikke kun være nytårsforsæt og slankekure. Det kan også være en god anledning til at kigge tilbage på året, der gik.
Sampensions kunder høstede det højeste afkast i 2021 blandt ni af de største pensionsselskaber. For kunder, der har valgt investeringsprofilen moderat, blev afkastet helt op til 21,1%.

Det er derfor en god idé at tjekke dit afkast. I Sampensions app eller på sampension.dk kan du se præcis, hvad du fik i afkast.
Læs mere om afkast her.

Få styr på de nyeste pensionsregler
2022 byder på en række nye regler og ændringer, der kan have betydning for danskernes pension og tilbagetrækning.

Vi har samlet et overblik over, hvilke forhold man særligt skal være opmærksom på i den forbindelse. Det gælder for eksempel tidlig pension, skattefri seniorpræmie, topskat og regler for fradrag.

Disse ændringer skal du være opmærksom på i 2022.

At gå på tidlig pension kan typisk bedre betale sig end efterløn
Det vil typisk bedst kunne svare sig økonomisk at vælge den nye ret til tidlig pension frem for efterløn, hvis man vil trække sig før folkepensionsalderen – det viser vores beregninger.

Det er en god idé at undersøge, hvilken af ordningerne der er mest fordelagtig, hvis man er berettiget til dem begge. Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Læs mere om forskellen på tidlig pension og efterløn.

Dialog og grønne investeringer
Læs det nye magasin Ansvar, og bliv klogere på, hvorfor dialog er vejen til bedre investeringer og en grønnere verden.

Her kan du kan også læse om udviklingen i Sampensions store investering i den fynske virksomhed Nature Energy, som er specialiseret i biogas.

Se magasinet Ansvar her.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt