Nyheder
Tilbud om virtuelt kursus i Samarbejdsaftalen Indholdet af kurset er det samme som normalt på vores ”SU med Succes"-kurser for nye medlemmer af SU på tværs af de statslige arbejdspladser.

Kære læser

Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi nu er klar til at udbyde et virtuelt kursus i Samarbejdsaftalen.

Kurset vil blive afholdt disse 3 datoer:

Indholdet af kurset er det samme som normalt på vores ”SU med Succes-kurser” for nye medlemmer af SU på tværs af de statslige arbejdspladser. Som regel deltager der kursister fra mange forskellige dele af den statslige sektor, og kurset giver derfor både et indgående kendskab til Samarbejdsaftalen og samarbejdssystemet samt mulighed for erfaringsudveksling, om hvordan andre samarbejdsudvalg griber SU- arbejdet an.

Underviserne på kurset er som altid en af vores dygtige og rutinerede SU-undervisere med mangeårig erfaring i forhold til både aftalen og det praktiske SU-arbejde.

Kurset er åbent for ledelses- og medarbejderrepræsentanter i statslige samarbejdsudvalg. HR-personer, der understøtter SU-arbejdet, er også meget velkommen til at deltage.

Du kan læse mere om læringsmål og dit udbytte af kurser på vores hjemmeside.

Kurset opfylder §11 i Samarbejdsaftalen om at nyudpegede medlemmer af SU skal tilbydes kursus for samarbejdsudvalgsmedlemmer.

Hvis I er et samlet samarbejdsudvalg, der har brug for kurset, må I meget gerne kontakte os for at aftale nærmere omkring afholdelsen.

Vi håber at I vil dele denne gode nyhed med jeres kollegaer.

På sekretariatets vegne,
Magnus og Pia


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt