Presserum
3F fortsætter som hovedsponsor for Danmarks bedste fodboldrække Fællesskabet mellem Danmarks største fagforening og Danmarks største sportsturnering fortsætter yderligere mindst tre år. Det betyder, at 3F Superliga i den kommende sæson fortsat er det officielle navn for Danmarks bedste fodboldrække – og nu fortsætter helt frem til sommeren 2026.

Tilskuertallene til 3F Superliga har været støt stigende de seneste år, og sæsonen 2022/23 tegner til at sætte rekord. Det har partnerskabet med 3F faktisk en andel i. Lige fra begyndelsen af sponsoratet fik 3F medlemmer mulighed for at få billetter til kampene – og ledsagerbilletter med rabat – og der er kommet mange 3F medlemmer gennem indgangen til de danske stadions, siden 3F blev hovedsponsor tilbage i sæsonen 2019/20.

”Fodbolden og 3F passer perfekt sammen. Vi står for rigtigt mange af de samme værdier. Fællesskabet og holdspillet er det, der kendetegner både os og fodbolden. Så det er et naturligt sted for os at sikre samarbejde og synlighed omkring Danmarks største arbejderidræt,” siger 3F-formand Henning Overgaard og fortsætter:

”Vi har været meget glade for samarbejdet omkring 3F Superliga og med klubberne. Det giver vores medlemmer en række fordele – og som Danmarks største og stærkeste fagforening giver det os en rigtig god synlighed at være med i 3F Superliga,” siger Henning Overgaard.

Også hos Superligaen A/S er der begejstring over forlængelsen.

”Vi er superglade for at fortsætte fællesskabet med 3F. Vores partnerskab mellem Danmarks største fagforening og Danmarks største sportsturnering har fungeret utroligt godt. Vi sætter begge fællesskab i højsædet - og er med til at samle Danmark og danskerne i det fællesskab på tværs af Danmark,” lyder det fra formand i Superligaen A/S Thomas Christensen.

For yderligere oplysninger kontakt direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen (tlf. 2068 3055) eller 3F’s presseafdeling (tlf. 8892 8892). Claus Thomsen og 3F formand Henning Overgaard vil begge være til stede ved aftenens kamp i 3F Superliga mellem FC Nordsjælland og F.C. København. Her vil der være mulighed for interviews. Kontakt Medie Manager i Divisionsforeningen, Lene Ugilt, på 22618499 for aftale om interview.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt