3F Superliga

Som medlem af 3F har du fri adgang til alle kampe i 3F Superliga. Og du kan invitere en ledsager med og få 30% rabat på billetten.

3F billetter gøres tilgængelige fra onsdag morgen i ugen op til kampen. Så hvis den kamp, du gerne vil se, spilles fredag har du to dage til at hente billet. Spilles kampen derimod søndag, har du lidt længere tid at løbe på. Se kampprogram for sæsonen 2019/2020 her. 

Er kampen udsolgt allerede før onsdag morgen, må vi melde udsolgt. Så vil du være helt sikker på at få billet til en bestemt kamp, så anbefaler vi, at du køber en almindelig billet, så snart de sættes til salg på klubbens hjemmeside.

3F billetten gælder som hovedregel til neutrale tribuner på stadion. I nogle af klubberne vil 3F billetten gælde til særlige afsnit eller sektioner på stadion. Er den pågældende sektion udsolgt, er det ikke muligt at hente en 3F billet til andre sektioner på stadion.

Er du sæsonkort-holder og vil du være sikker på at du har en fast plads sammen med dine sædvanlige med-fans, så anbefaler vi dig at holde fast i dit sæsonkort.

Du kan ikke hente billet til klubbens udebaneafsnit. Og naturligvis er klubbens sikkerhedsreglement også gældende for 3F's medlemmer. 

Ledsagerbillet

Når du har hentet billet til dig selv, har du mulighed for at købe én ledsagerbillet med 30% rabat. Ledsagerbilletten kan ikke ombyttes eller sælges videre. Du betaler for billetten i klubbens billetsystem.

Billetten er personlig

Hvis du vil benytte muligheden for at komme på stadion, skal du gå ind via Mit3F, hvor du logger ind med NemID. Den billet, du henter, er personlig og må ikke overdrages eller sælges. Klubben kan foretage kontrol ved indgangen på stadion. I tilfælde af misbrug af billetter, kan 3F lukke for medlemmets adgang til billetter. 

Billetten er skattepligtig

Billet til 3F Superliga kampe er et tilbud til dig, der er medlem af 3F. Men du skal huske at opgive værdien af de billetter du har brugt til SKAT, når du får din selvangivelse hvert år.