Midt & Østsjælland
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Midt & Østsjælland. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Ordinær generalforsamling i 3F Midt & Østsjælland 2021
Alle Lukket for tilmelding
Nyheder Se alle

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Afdelingens generalforsamling den 28. april er aflyst pga. covid-19!

Afdelingen indkalder til ny generalforsamling, så snart det er muligt ift. Regeringens og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og restriktioner.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

Deltag i undersøgelse af Covid-19 pandemiens indflydelse på vores arbejds- og leveforhold

- HVIS DU VIL HAVE KONTAKT TIL AFDELINGEN

Medlemsblade Se alle

Fagmidten nr 2 2020

Læs blandt andet om: - Snyd på repeat med falske selvstændige - Dansk Auto Logik skulle reddes - Yes, pensionsaftale i hus - Og meget mere  Læs bladet her: Fagmidten nr. 2 2020  

Fagmidten nr 1 2020

Fagmidten 1/2020 fortæller om Kinesiske kokke fik ikke løn hver måned, Klimaforandringer giver arbejde til brolæggere og Din overenskomst.

Fagmidten nr 2 2019

Fagmidten 2/2019 fortæller om OK2020 - Vi vil kæmpe for en reel lønfremgang, Udenlandsk arbejdskraft er unødvendig og Jørgen Poulsen.
Kontakt