Nyheder
3F Jobformidling: Vi hjælper dig med at finde nyt arbejde Kom ned i afdelingen og få hjælp til jobsøgningen eller brug platformen ”3F Jobformidling”, hvor du kan søge jobs i hele landet.

3F Jobformidling stiller Danmarks største jobdatabase til rådighed for både ledige og beskæftigede. Du kan søge både på stillingsbetegnelser og arbejdsstedets placering, eks. tømrer eller kok Ringsted.

Og husk, hvis du er blevet opsagt, at din overenskomst giver dig ret til, at du kan komme i a-kassen i 2 timer i din opsigelsesperiode og få vejledning i forbindelse med din opsigelse og ledighed.

Personligt cv og jobagent
Som en ekstra service til dig, der er medlem af 3F, kan du oprette dit eget personlige CV og jobagent. På den måde får du formidlet de job, der passer til dig.
Opret jobagent og personligt CV på mit.3f.dk (Du skal bruge NemID).

Vigtigt, vigtigt, vigtigt!

Der er ingen garanti for, at de viste job er dækket af en overenskomst.  Der er heller ingen garanti for, at de viste job ikke er på virksomheder, som er omfattet af konflikt og blokade.

Derfor er det vigtigt, at du kontakter 3F Midt & Østsjælland for at få personlig rådgivning om løn og ansættelsesvilkår, inden du begynder på det nye job. Du skal ringe til os på telefonnummer: 70 300 920.

Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt