Midtfjord
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Midtfjord. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Dørene åbnes igen

I takt med regeringens lempelser i forbindelse med Covid-19, har vi hos 3F Midtfjord åbnet dørene på alle kontorer igen. Det sidste år har medlemmer booket en tid inden de kom, hvis du også fremover gør det - er du...

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Fårup Sommerland 2021

Familietræf med 3F i Nordjylland lørdag d. 28. august 2021

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Vanvidskørsel og erstatningsansvar

Blanketter vedr. erstatningsansvar ved vanvidsbilisme

Gensynsglæde da 3f besøgte 41 byggepladser

Gensynsglæde var stor, da 3F Midtfjord sammen med afdelinger fra det meste af Nordjylland forleden genoptog kampagnen Organiseret Byggeri. Kampagnen har ligesom mange andre aktiviteter været ramt af Corona-nedlukning.
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 3 2021

Sikkerhedsnettet der forsvandt. Dagpengemodtagere, der tager vikartimer, mister op til 10.000 kroner om måneden.

Fagbladet 2/2021

Wolt er med tusindvis af madbude et af Danmarks største transportselskaber. Men budene er ikke ansatte, siger Wolt, de er alle selvstændige. Derfor får budene ikke feriepenge, pension eller løn under sygdom.

Fagbladet 1/2021

102 personer har været ofre for menneskehandel på det danske arbejdsmarked. Men ingen bagmænd er endnu blevet dømt for tvangsarbejde.
Kontakt