Nyheder
3F Ungdom indkalder til landsmøde 25. - 27. nov. 2022 Kom og vær med til en inspirerende, spændende og udfordrende weekend, når 3F Ungdom afholder Landsmøde, hvor den nye Ungdomsbestyrelse, samt formandskab skal vælges.

Kom og vær med til en inspirerende, spændende og ikke mindst sjov weekend, når 3F Ungdom afholder Landsmøde, hvor den nye Ungdomsbestyrelse og formandskab skal vælges, og retningen for det næste års arbejde i 3F Ungdom skal lægges.

Du får rig mulighed for at skabe relationer på tværs af 3F-fag og geografi, så tag endelig dine unge 3F-kolleger under armen, så I sammen kan få et endnu større fagligt netværk.

Alle medlemmer under 31 kan deltage, og tilmelding skal ske via os her i 3F Midtfjord. Ring til os på 70 300 856 eller skriv en mail til midtfjord@3f.dk

Tilmeldingsfristen til landsmødet er fredag d. 4. november 2022. 

Det er gratis at deltage, og vi refunderer din transport (billigste offentlige transport fra din hjemadresse og til kursusstedet på Hindsgavl Allé 2 i Middelfart). Landsmødet er lagt uden for normal arbejdstid, og evt. arbejdstab dækkes ikke.

Filer 3F Ungdom landsmøde 2022 1,35 MB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt