Aktuelt
Nyheder

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

Billigt mobilabonnement

Der er penge at spare med Alka Mobil, som netop er gået i luften. Tilbuddet gælder for alle medlemmer af 3F og deres husstand.

Tre ting du skal tjekke, når du får din pensionsoversigt

Det er tid til den årlige pensionsoversigt fra PensionDanmark og Industriens Pension. Her får du et hurtigt overblik over, hvordan det står til med dine pensionspenge.

Mere i løn og seniorbonus til de statsansatte

En sikring af reallønnen, løn når man uddanner sig til faglært og en ret til seniorbonus er blandt de resultater, som de ansatte i staten har hevet hjem.

Store gevinster på din pension i 2020

På trods af corona-krise, er 3F'ernes pensionsopsparinger i snit steget med 70.000-90.000 kroner i det seneste år, når man medtager både afkast og indbetalinger.
Kontakt