Østfyn
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Østfyn. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Veteranklubben 3F Østfyn aktivitetskalender første halvår 2023
Alle
Nyheder Se alle

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.

Skriv under: Bevar store bededag

Er du enig i, at store bededag skal bevares, så skriv under på bevarstorebededag.dk.

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.

Henning Overgaard valgt til ny forbundsformand for 3F

3F’s delegerede har på den ekstraordinære kongres i Odense Kongrescenter enstemmigt valgt Henning Overgaard som ny forbundsformand for 3F.

Fynske Guldfeldt er Årets Arbejdsplads

Den fynske snedker- og tømrervirksomhed S. Guldfeldt Nielsen er kåret som landets bedste arbejdsplads.

Har du Danmarks bedste arbejdsplads?

Når 3F kårer Årets Arbejdsplads 2022, bliver det 30. gang, at den prestigefulde pris uddeles. Det er nu, du skal overveje, om din arbejdsplads skal med i konkurrencen.
Medlemsblade Se alle

Medlemsbladet nr 3 i 2022

Læs lidt om 3F Østfyns medarbejdere på virksomhedsbesøg. Om vores Fyraftensgrill arrangementer. Om Medlemsfisketur den 17/9. Om 2022 jubilarerne og meget andet

Medlemsbladet nr. 2 2022

I dette nummer kan du blandt andet læse om: Leder fra Tonny Formand der handler om krigen i Ukraine, Arnepensionen efter en rød regering og det store behov for uddannelse og efteruddannelse blandt vores medlemmer. Vi har været med Tom...

Medlemsbladet nr. 1 2022

I dette nummer kan du blandt andet læse Tonnys leder om EU lovbestemt mindsteløn og Mangel på arbejdskraft i Danmark. Desuden et interview med både TR og AMR hos SOS Dansk Autohjælp, Åbent IT Værksted hos 3F Østfyn, Dagpenge er...

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt