Aktuelt
Nyheder

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

En hjælpende hånd

3F’er og ret til selvvalgt uddannelse under Industriens overenskomst

Uddannelsesambassadører for Industrien søges

3F Tillidsrepræsentant Vil du være Uddannelses Ambassadør på industriens område?

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Generalforsamling 2021

Mandag den 28. juni 2021

Billeder fra vores 1 Maj arrangement

3F Østfyn holdt et lille 1. Maj arrangement, hvor vi selvfølgelig overholdt forsamlingsforbuddet. Vi havde følgende talere: Mads Hasseriis Hansen fra vores bestyrelse og 3F Ungdom medlem. Sonja Marie Jensen fra S i Nyborg og borgmesterkandidat. Bjørn Brandenborg MF også...

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.
Kontakt