OK23
Transportgruppen I 3F Transport arbejder vi for at skabe gode og ordentlige arbejdsvilkår for alle vores medlemmer. 

Derfor er den vigtigste opgave for os som fagforening at forhandle overenskomster på vegne af vores medlemmer, og det bruger vi en stor del af vores vågne tid på netop nu. Der er 53 overenskomster på transportområdet, som alle skal forhandles i foråret 2023.

Følg med i forhandlingerne her på siden og via vores Facebook-side.
Følg os på Facebook her
Følg Jan Villadsen på Facebook her
Forhandlingsudvalg

3F Transport har 48 forhandlingsudvalg, der består af repræsentanter fra de lokale 3F-afdelinger og en række landsbrancheklubber, forhandlingssekretærer fra Forbundshuset og tillidsrepræsentanter fra arbejdspladserne.

Har du spørgsmål til din overenskomst er du velkommen til at kontakte din lokale repræsentant.

Fakta Om 3F Transport

3F Transport arbejder for fair transport med ordentlige lønninger og gode arbejdsforhold for alle transportarbejdere. Det gør vi gennem politisk arbejde internationalt og nationalt, men først og fremmest gennem overenskomstforhandlinger.

3F Transport forhandler overenskomster for godt 48.000 ud af 3F’s cirka 260.000 medlemmer.

Vores 53 overenskomster bliver forhandlet af 10 forhandlingssekretærer og gruppeformand Jan Villadsen. De forhandler overenskomster for godschauffører, buschauffører, lagerarbejdere, havnearbejdere, sømænd, bude, reddere, vaskeriansatte, taxichauffører, fiskere og lufthavnsansatte med flere.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt