OK23
Transportgruppen I 3F Transport arbejder vi for at skabe gode og ordentlige arbejdsvilkår for alle vores medlemmer. 

Derfor er den vigtigste opgave for os som fagforening at forhandle overenskomster på vegne af vores medlemmer, og det bruger vi en stor del af vores vågne tid på netop nu. Der er 53 overenskomster på transportområdet, som alle skal forhandles i foråret 2023.

Se overenskomstresultaterne
Følg med i forhandlingerne her på siden og via vores Facebook-side.
Følg os på Facebook her
Følg Jan Villadsen på Facebook her
Nyt fra forhandlinger

Forlig om ny overenskomst til reddere

Landets godt 4.000 privatansatte reddere kan se frem til en lønstigning på mindst 3.300 kroner om måneden med ny toårig overenskomst.

Læs mere

Ny overenskomst til fiskere på plads

Ny overenskomst i fiskeriet sikrer stor lønstigning, ordentlige vilkår for udenlandske arbejdere og den største stigning nogensinde på pensionen.

Læs mere

8.000 buschauffører får ny overenskomst

Den tredje overenskomst i transporten er i hus. I lighed med de andre forlig på området stiger lønnen med mindst 3.150 kroner om måneden.

Læs mere

Overenskomst til 30.000 godschauffører, eksportchauffører og skraldemænd

Der er mindst 3.150 ekstra lønkroner om måneden på vej ud til skraldemænd, eksportchauffører og lagerfolk. Lørdag faldt den største transportoverenskomst nemlig på plads.

Læs mere

Forlig om ny overenskomst til mejeriansatte

Markante lønstigninger, mulighed for uddannelse til mange medarbejdere og forbedrede forhold for tillidsrepræsentanterne er nogle af elementerne i en ny aftale om overenskomst til mejeriarbejdere.

Læs mere

Ny overenskomst til transportsektoren

Tidligt torsdag morgen er en ny overenskomst for omkring 50.000 chauffører og lagerarbejdere blevet forhandlet endeligt på plads.

Læs mere

Forhandlingsudvalg

3F Transport har 48 forhandlingsudvalg, der består af repræsentanter fra de lokale 3F-afdelinger og en række landsbrancheklubber, forhandlingssekretærer fra Forbundshuset og tillidsrepræsentanter fra arbejdspladserne.

Har du spørgsmål til din overenskomst er du velkommen til at kontakte din lokale repræsentant.

Fakta Om 3F Transport

3F Transport arbejder for fair transport med ordentlige lønninger og gode arbejdsforhold for alle transportarbejdere. Det gør vi gennem politisk arbejde internationalt og nationalt, men først og fremmest gennem overenskomstforhandlinger.

3F Transport forhandler overenskomster for godt 48.000 ud af 3F’s cirka 260.000 medlemmer.

Vores 53 overenskomster bliver forhandlet af 10 forhandlingssekretærer og gruppeformand Jan Villadsen. De forhandler overenskomster for godschauffører, buschauffører, lagerarbejdere, havnearbejdere, sømænd, bude, reddere, vaskeriansatte, taxichauffører, fiskere og lufthavnsansatte med flere.


Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt