Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Om 3F 3F Feriefonde og 3F Feriehuse Strand eller storby? Danmark eller Europa? Find din næste feriebolig her.

Grupperne i 3F har en række feriefonde som ejer feriehuse/lejligheder i Danmark og Europa. Dem kan du leje, hvis du arbejder under en af de 3F overenskomster, som feriefondene dækker. Du kan se navnet på feriefonden ud for det pågældende feriehus.

Hvis du ikke arbejder under en af de overenskomster som feriefondene dækker, kan du leje en lang række andre ferieboliger som 3F ejer. Disse huse er angivet med navnet "3F feriehus".

Se feriehuse til dig på Mit3F Log ind på Mit3F og få et fuldt overblik over, hvilke ferieboliger du kan leje. Når først du er logget ind her, kan du også nem og hurtigt booke dit feriehus i systemet.
Log på Mit3F
Log på Mit3F
Se også
3F Feriefonde og 3F Feriehuse
3F Post og PSHR Feriefond

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt