Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Om 3F Grupperne
Medlemmerne i 3F er organiseret i seks hovedgrupper. Byggegruppen, Den Grønne Gruppe, Den Offentlige Gruppe, Industrigruppen, Privat Service, Hotel og Restauration og Transportgruppen. 
Læs om grupperne i 3F
Byggegruppen Medlemmerne i Byggegruppen arbejder blandt andet som jord- og betonarbejdere, murere, tømrere og snedkere.
Læs om gruppen
Den Grønne Gruppe Medlemmerne i Den Grønne Gruppe arbejder på gartnerier, planteskoler, i skovene, på mejerier, på minkfodercentraler, inden for fiskeopdræt mv.
Læs om gruppen
Den Offentlige Gruppe Medlemmerne i Den Offentlige Gruppe arbejder enten i stat, regioner eller kommuner.
Læs om gruppen
Industrigruppen Medlemmerne i Industrigruppen arbejder fx. inden for jern, metal, proces, energi, plast, fiskefabrikker, elektronik, post og emballage.
Læs om gruppen
Privat Service, Hotel og Restauration Medlemmerne i 3F Privat Service, Hotel og Restauration arbejder inden for hotel-, restaurations- og rengøringsbranchen.
Læs om gruppen
Transportgruppen Medlemmerne i Transportgruppen arbejder blandt andet som chauffører, lagerarbejdere, reddere, fiskere, og ansatte på vaskerier.
Læs om gruppen
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt