Transportgruppen

Transportgruppen har cirka 49.835 medlemmer som blandt andet arbejder som chauffører, lagerarbejdere, reddere, havnearbejdere, fiskere, sømænd, bude og ansatte på vaskerier.

Medlemmerne

Du møder blandt andet medlemmerne af 3F's Transportgruppe, når du stiger ind i en bus og hilser på chaufføren, eller når du nikker til chaufføren, der kører med mælk til supermarkedet ude på landevejen.

Det er også medlemmer af Transportgruppen, der holder styr på varerne fragtet ind via havnene og senere på de store lagre, inden du køber ind. Måske har du også mødt ambulanceredderen i ambulancen på vej til sygehuset eller vinket til skibsassistenten på færgen.  

Organisation

Jan Villadsen er formand for Transportgruppen. Se de øvrige medarbejdere i gruppen.

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for transportområdet, således at medlemmerne kan få den bedste service. Find din lokale 3F fagforening.

Overenskomster

Gruppens vigtigste overenskomstmodparter er DI og Dansk Erhverv Arbejdsgiver, hvor der med begge parter er indgået overenskomster for lagerarbejdere og chauffører. Derudover er der f.eks. DI overenskomster for falckreddere og buschauffører.

Se overenskomsten for dit fag eller branche.

 

Meld dig ind i dag og bliv sikret i Danmarks stærkeste fagforening og A-kasse

Bliv medlem

Relaterede artikler