Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Grupperne Den Grønne Gruppe 3F's Grønne Gruppe har omkring 11.781 medlemmer - både ufaglærte og faglærte.

Medlemmerne

Medlemmerne af 3F's Grønne Gruppe arbejder i både det primære og det sekundære landbrug med blandt andet med pasning af alle typer af dyr (også fisk) og marker.

De arbejder i

  • gartnerier
  • planteskoler
  • skove
  • mejerier
  • foderfabrikker og
  • forarbejdningsvirksomheder.

Medlemmerne af Den Grønne Gruppe arbejder også med at sortere, vaske og pakke de afgrøder, der produceres.

Gruppens medlemmer etablerer og passer grønne og rekreative områder. De er blandt andet ansat som landmænd, jordbrugsassistenter, anlægsgartnere, gartnere, dyrepassere, maskinfører, mejeriarbejdere og skovarbejdere.

Organisation Peter Kaae Holm er formand for Den Grønne Gruppe.  

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for det grønne område, således at medlemmerne kan få den bedste service.
Se kontakt og info om Peter Kaae Holm
Overenskomst 3F's Grønne Gruppe har overenskomster med blandt andet Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere (GLS-A) og Danske Anlægsgartnere.

Pr. 1. december 2014 har Den Grønne Gruppe 18 hovedoverenskomster, ca. 750 tiltrædelsesoverenskomster, 137 lokaloverenskomster og 129 lokale aftaler.
Find din overenskomst

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt