Den Grønne Gruppe

Den Grønne Gruppe omfatter 11.235 medlemmer, der spænder over både ufaglærte og faglærte arbejdere. Vores mål er at sikre ordnede forhold og gode arbejdsvilkår for alle inden for det grønne område. 

Bliv medlem af 3F
Grupperne

Udspil

Det er en forudsætning for levende lokalsamfund, at der er uddannelsesmuligheder og arbejdspladser til alle. At der er mulighed for at tilegne sig kompetencer, få ordentlige jobs og at udvikle sig i sit arbejdsliv. Derfor skal uddannelsesinstitutionerne i landdistrikterne styrkes, infrastrukturen være på plads, så man kan komme til og fra job, og der skal være gode rammer for et godt familie- og fritidsliv. Skal vi sikre et Danmark i balance, skal vi sikre, at de lokale erhverv styrkes, ikke mindst landbruget, så vi sikrer både landbrugets bidrag til den grønne omstilling, og fastholder de mange gode jobs relateret hertil.

I 3F Den Grønne Gruppe, Landbrug & Fødevarer og Landdistrikternes Fællesråd er vi enige om, at sammenhængskraft lokalt skaber balance nationalt.

Se vores udspil her: 

Stærke rødder – stærkt Danmark
Pressemeddelelse 14. juni 2024
Stærke rødder – stærkt Danmark
Pressemeddelelse 14. juni 2024
Bliv klogere på OK25  I Den Grønne Gruppe forhandler vi overenskomster for over 10.000 ansatte. 
I 2025 forhandler vi overenskomster på mejeriområdet, for anlægsgartnere og gartnere ansat i bl.a. boligforeninger. 
Hold dig informeret omkring de kommende forhandlinger i 2025 og byd ind med dine forslag allerede nu. 
Bliv klogere på OK25
Bliv klogere på OK25
OK25
Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video.
Vores medlemmer 

Den Grønne Gruppes medlemmer arbejder inden for en bred vifte af områder. Deres fag og arbejdsområder spladser spænder bredt og omfatter landbrug, eksempelvis gartnerier, planteskoler, skovbrug, mejerier, foderfabrikker, forarbejdningsvirksomheder, anlægsgartnere og arbejdet på maskinstationer.
Kort sagt arbejder Den Grønne Gruppes medlemmer med alt med tilknytning til dyr, planter og den dyrkede natur – både i byen og på landet.

 

Det arbejder vi for

I Den Grønne Gruppe arbejder vi for at sikre job og ordentlige arbejdsvilkår for alle ansatte på det grønne område. Vi rådgiver og støtter vores medlemmer, og vi forhandler overenskomster med arbejdsgiverne.

Gennem arbejdet i de faglige udvalg arbejder vi for at styrke fremtidens grønne kompetencer og ordentlige lære- og praktikforhold.

Overenskomst

Den Grønne Gruppe har overenskomster med Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere (GLS-A), Danske Anlægsgartnere, Dansk Erhverv Arbejdsgivere og Dansk Industri (DI).

Den Grønne Gruppe har 18 hovedoverenskomster, ca. 750 tiltrædelsesoverenskomster og forskellige lokaloverenskomster og lokale aftaler.

Find din overenskomst
Følg Den Grønne Gruppe på Facebook Følg Den Grønne Gruppe på Facebook og se vores nyheder og informationer, som vi løbende lægger online.
Besøg Facebook-siden
Besøg Facebook-siden
Organisation

Gruppen består af formand Allan Busk samt tre forhandlingssekretærer, der er specialister på hver deres områder. Herudover er der et netværk af konsulenter og rådgivere, der har særlig viden om deres specialer.

Kontakt Allan Busk
Se alle valgte og ansatte i Den Grønne Gruppe hos 3F Benyt linket nedenfor, for at se, hvem der forhandler netop din overenskomst.
Kontakt medarbejdere

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt