Grupperne
Den Offentlige Gruppe De 32.453 medlemmer af 3F`s Offentlige Gruppe arbejder enten i stat, regioner eller kommuner.

Medlemmerne Medlemmerne arbejder blandt andet som gartnere, specialarbejdere, håndværkere, teknisk servicemedarbejdere, teknisk serviceledere, kirkegårdsansatte, forsvarsarbejdere, omsorgsmedhjælpere, pædagogiske assistenter, rengøringsassistenter- og serviceassistenter. Organisation Lydia Frydendal Granzow Callesen er formand for Den Offentlige Gruppe.

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for det offentlige område, således at medlemmerne kan få den bedste service.
Se kontakt og info om Lydia Frydendal Granzow Callesen
Overenskomster Den Offentlige Gruppe har cirka 27 hovedoverenskomster med de offentlige arbejdsgivere: Finansministeriet, Kommunernes Landsforening, Danske Regioner, Danmarks Privatskoleforening, Private Gymnasier og Studenterkurser, Lilleskolerne, Dansk Friskoleforening, Deutscher Schul- und Sprachverein für Nordschleswig og Frie Børnehaver A/S.

Derudover findes der ca. 435 lokal- og tiltrædelsesoverenskomster.
Find din overenskomst
OAO

Den Offentlige Gruppe er med i OAO - Offentligt Ansattes Organisationer, der repræsenterer 27 medlemsorganisationer - hovedsageligt LO-forbund, der har ansatte på de offentlige arbejdspladser.

OAO skal være medlemsorganisationernes fælles offentlige stemme i tværgående spørgsmål vedrørende de offentlige arbejdspladser.

OAO har både en statslig del, OAO-Stat og en regional/kommunal del, OAO-K. Det betyder, at OAO i praksis varetager en lang række interesser og opgaver som specifikt retter sig mod ansatte i hver af de tre sektorer.

På det statslige forhandlingsområde er OAO en centralorganisation med plads i CFU - Centralorganisationernes Fællesudvalg og på det kommunale forhandlingsområde en valggruppe med plads i Forhandlingsfællesskabet.

Gå til Offentligt Ansattes Organisationer
Gå til CFU - Centralorganisationernes Fællesudvalg
Læs mere Bedre rengøring og erfaringer fra Covid19 465 KB PDF Hent dokument Rengøring det nye sort 4,13 MB PDF Hent dokument Udbud og udlicitering 187 KB PDF Hent dokument Kommunernes comeback som forsyningsselskaber 1,64 MB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt