Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Grupperne Den Offentlige Gruppe De cirka 34.000 medlemmer af 3F`s Offentlige Gruppe arbejder enten i stat, regioner eller kommuner.

Medlemmerne Medlemmerne arbejder blandt andet som gartnere, specialarbejdere, håndværkere, teknisk servicemedarbejdere, teknisk serviceledere, kirkegårdsansatte, forsvarsarbejdere, omsorgsmedhjælpere, pædagogiske assistenter, rengøringsassistenter- og serviceassistenter. Organisation Lydia Frydendal Granzow Callesen er formand for Den Offentlige Gruppe.

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for det offentlige område, således at medlemmerne kan få den bedste service.
Se kontakt og info om Lydia Frydendal Granzow Callesen
OVerenskomster Den Offentlige Gruppe har cirka 27 hovedoverenskomster med de offentlige arbejdsgivere: Finansministeriet, Kommunernes Landsforening, Danske Regioner, Danmarks Privatskoleforening, Private Gymnasier og Studenterkurser, Lilleskolerne, Dansk Friskoleforening, Deutscher Schul- und Sprachverein für Nordschleswig og Frie Børnehaver A/S.

Derudover findes der ca. 435 lokal- og tiltrædelsesoverenskomster.
Find din overenskomst
OAO

Den Offentlige Gruppe er med i OAO - Offentligt Ansattes Organisationer, der repræsenterer 27 medlemsorganisationer - hovedsageligt LO-forbund, der har ansatte på de offentlige arbejdspladser.

OAO skal være medlemsorganisationernes fælles offentlige stemme i tværgående spørgsmål vedrørende de offentlige arbejdspladser.

OAO har både en statslig del, OAO-Stat og en regional/kommunal del, OAO-K. Det betyder, at OAO i praksis varetager en lang række interesser og opgaver som specifikt retter sig mod ansatte i hver af de tre sektorer.

På det statslige forhandlingsområde er OAO en centralorganisation med plads i CFU - Centralorganisationernes Fællesudvalg og på det kommunale forhandlingsområde en valggruppe med plads i Forhandlingsfællesskabet.

Gå til Offentligt Ansattes Organisationer
Gå til CFU - Centralorganisationernes Fællesudvalg

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt