Grupperne
Privat Service Hotel og Restauration 3F Privat Service, Hotel og Restauration har omkring 26.178 medlemmer som primært arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen samt som rengøringsassistenter, sanitører- og serviceassistenter.

Medlemmerne

De fleste medlemmer i gruppen arbejder med at give oplevelser og service – både til lands og til vands – fra eksklusive dyre virksomheder over fabrikker og kontorer til mere ydmyge værtshuse.

Jobbene spænder vidt fra kokke, catere, tjenere, smørrebrødsjomfruer, receptionister, opvaskere og stuepiger inden for hotel- og restaurationsbranchen til rengøringsassistenter/sanitører og serviceassistenter inden for rengøringsbranchen.

En stor del af medlemmerne er faglærte, men der arbejder også mange ufaglærte med forskellige nationaliteter. En del arbejder mange år i job, der hører under gruppens område, men mange er der kun en kort årrække og skifter til job i andre brancher.

Organisation Tina Møller Madsen er formand for Privat Service, Hotel og Restauration.

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for privat service, hotel og restauration, således at medlemmerne kan få den bedste service.
Se info om og kontakt til Tina Møller Madsen
Overenskomster På hotel- og restaurationsområdet er hovedoverenskomsterne indgået primært med HORESTA og Dansk Erhverv.

På rengøringsområdet er gruppens hovedoverenskomster indgået med Servicebranchens Arbejdsgiverforening og Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening.
Find din overenskomst

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt