Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Grupperne Transportgruppen Transportgruppen har cirka 49.548 medlemmer som blandt andet arbejder som chauffører, lagerarbejdere, reddere, havnearbejdere, fiskere, sømænd, bude og ansatte på vaskerier.

Medlemmerne

Du møder blandt andet medlemmerne af 3F's Transportgruppe, når du stiger ind i en bus og hilser på chaufføren, eller når du nikker til chaufføren, der kører med mælk til supermarkedet ude på landevejen.

Det er også medlemmer af Transportgruppen, der holder styr på varerne fragtet ind via havnene og senere på de store lagre, inden du køber ind. Måske har du også mødt ambulanceredderen i ambulancen på vej til sygehuset eller vinket til skibsassistenten på færgen.

Organisation Jan Villadsen er formand for Transportgruppen.

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for transportområdet, således at medlemmerne kan få den bedste service.
Se info og kontakt om Jan Villadsen
Overenskomster Gruppens vigtigste overenskomstmodparter er DI og Dansk Erhverv Arbejdsgiver, hvor der med begge parter er indgået overenskomster for lagerarbejdere og chauffører. Derudover er der f.eks. DI overenskomster for falckreddere og buschauffører.
Find din overenskomst

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt