Randers
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Randers. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Spis på restaurant med 3F overenskomst

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

En varm tanke fra os til jer – Et år efter, at Danmark lukkede ned

Torsdag 11. marts 2020 er historisk. Det er nemlig den dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af en global pandemi.
Medlemsblade Se alle

Medlemsblad nr. 2 - 2021

Randers nr. 2 fortæller om stemmeresultat af OK21, 1. maj møde, 2 millioner fra LG til medlemmer, Hvis din virksomhed går konkurs, 1 million kroner til 3F medlemmer fra fritidsulykkesforsikringen, seniorklubbens program for 2. halvår 2021

Medlemsblad nr. 1 - 2021

Randers nr. 1/2021 fortæller om OK21, Jobformidling i 3F Randers, Arne pension, Nyt om FH-Randers, Indefrosne feriepenge

3F Randers 4 – 2020

Randers 3/2020 fortæller om seniorpension, ti vigtigste grunde til at være medlem af 3F Randers.
Kontakt