Nyheder
Gitte Færgemann er ny formand i 3F Randers På en ekstraordinær generalforsamling den 9. februar blev Gitte Færgemann Olsen valgt som ny formand

85 medlemmer havde valgt at deltage i den ekstraordinære afdelingsgeneralforsamling, onsdag den 9. februar, hvor eneste punkt på dagsordenen var valg af ny afdelingsformand.

Næstformand Jan Guldmann bød velkommen til generalforsamlingen og redegjorde for baggrunden samt den kommende valghandling.

Han kunne på vegne af Byggegruppen, Transportgruppen, Servicegruppen og Grafisk gruppe anbefale Gitte Færgemann Olsen som ny formand.

Jan Christensen tog herefter ordet, og nævnte at Industrigruppen ikke kunne bakke dette op, da man fandt, at Gitte med bl.a. sit nye valg til Regionsrådet ville få svært ved at afsætte den fornødne tid til hvervet som afdelingsformand. Han opstillede ikke en modkandidat, men opfordrede til en skriftlig afstemning, og at man her stemte blank. Der var ikke opbakning til en skriftlig afstemning.

Der kom ikke andre forslag til posten, og dirigenten Susanne Hansen kunne herefter konstatere, at Gitte Færgemann Olsen var enstemmigt valgt som ny afdelingsformand for 3F Randers.

En beslutning, som den samlede generalforsamling kvitterede for med stående klapsalver, og Jan Guldmann kunne på vegne afdelingen overrække den nyvalgte formand en buket store røde roser.

Gitte takkede for valget, og nævnte at hun med alle kræfter vil forsøge at leve op til den viste tillid, og arbejde for at 3F Randers også i fremtiden kan leve op til titlen som Danmarks stærkeste fagforening.

 

Præsentation af Gitte 

I de sidste 2½ år har jeg været koordinator i 3F Randers, hvor jeg har stået i spidsen for visionsprojekter i afdelingen. Vi har arbejdet målrettet og fokuseret med organisering, tillidsvalgte, overenskomstdækning og jobformidling til gavn for fællesskabet og 3F’s styrke. 

Afdelingen har løftet opgaven med stor succes og jeg glæder mig til at videreføre arbejdet i 3F Randers og fortsætte det fantastiske samarbejde med medarbejdere og medlemmer.

Privat, så er jeg 56 år og bor i Vorup med min mand, som er selvstændig kropsterapeut. Vi har tilsammen 4 børn og 5 børnebørn og en lille forkælet bomuldshund. Min mor var sygehjælper/hjemmehjælper og aktiv i KAD og min far var elektroniktekniker ved søværnet. 

Jeg har været aktiv i fagbevægelsen siden 1992 og har tidligere været ansat i SL, HK og Ergoterapeutforeningen og de sidste 2½ år i 3F Randers. 

Jeg gik på EFG tilbage i 1982 og er uddannet kontorassistent i det offentlige. Jeg har arbejdet indenfor mange forskellige brancher bl.a. industri, entreprenør, betonelementfabrik, kommune og region. Herudover i fagbevægelsen som sekretær, faglig sagsbehandler, faglig sekretær, projektleder, faglig chef. 

Jeg har været arbejdsmiljørepræsentant og arbejdsmiljøkoordinator i regionen, hvor jeg har været afdelingsleder. Jeg har en lederuddannelse samt en mastercoach og stresscoach uddannelse.

Udover mit arbejde i 3F Randers er jeg regionsrådspolitiker i Region Midtjylland, hvor jeg er valgt ind for Socialdemokratiet. 

Det regionspolitiske arbejde ser jeg som en fordel for 3F, da regionen løser mange opgaver, som på en eller anden måde berører 3F’s medlemmer.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt