Nyheder
Formanden for 3F Ringkøbing Skjern siger stop Næstformand Kaj Wejse konstitueres som formand efter Henning Boye Christensen, der stopper på grund af helbredsproblemer.

Efter fem år som formand for 3F Ringkøbing Skjern, har Henning Boye Christensen valgt at sige stop.

”Mit hjerte banker stadig for 3F, men må også erkende, at jobbet trækker for store veksler på det personlige plan. Det har jeg nu efter grundig overvejelse valgt at tage konsekvensen af ved at meddele bestyrelsen, at jeg stopper som formand pr. dags dato,” siger Henning Boye Christensen.

Henning Boye Christensen har arbejdet i afdelingen siden 2014, først som faglig sekretær, så en kort overgang som næstformand, og siden 2018 som formand. Inden da har han været 3F tillidsmand siden 2006.

”Jeg har været så heldig at arbejde sammen med superdygtige kolleger, hvor vi har knoklet for at skabe resultater for vores medlemmer. Det har været sjovt men hårdt, og nu kan jeg mærke på min krop, at jeg skal geare ned. Jeg ønsker alt det bedste for afdelingen og 3F i fremtiden,” siger Henning Boye Christensen.

Næstformand Kaj Wejse er pr. dags dato konstitueret som formand indtil en kommende, ekstraordinær generalforsamling vælger en ny formand.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt