Samsø
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Samsø. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Familietur til Djurs Sommerland

Lørdag den 20. maj arrangerer vi et familietræf for vores medlemmer i Djurs Sommerland. Køb billige entrébilletter og grill-pakker hos os senest 12. maj

1. maj på Samsø

FH Aarhus inviterer til 1. maj på Festpladsen ved Borgerforeningens Hus i Ballen fra 13.30 - 16.30

Husk at stemme om din overenskomst

Arbejder du under en af de mange overenskomster på det private område, som netop har været til forhandling, så er det nu tid til at stemme.

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.

Foredrag om Europas arbejdende underklasse

3F Samsø inviterer alle til en tankevækkende aften, når Working Poor Road Trip gæster Sambiosen onsdag den 1. februar.

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 2/2023

Læs bl.a. om asbest som trussel mod folkesundheden, status på OK23 og de 300 faglærte talenter, der ar samlet til DM i Skills 2023.

Fagbladet 1/2023

Læs bl.a. om kampen mod EU-mindsteløn, Mattias Tesfayes (S) ambitioner for flere faglærte og om Billund lufthavn, der betaler medarbejdernes kontingent til fagforeningen.

Fagbladet 8/2022

Læs bl.a. om: Nye typer job truer de goder, du tager for givet. Lærlingeoprøret fortsætter. Handleplaner mod arbejdsulykker uden effekt.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt