Nyheder
3F-afdelinger i Aarhus arbejder på en sammenlægning De to lokale Aarhus-afdelinger 3F Aarhus Rymarken og 3F Transport, Logistik og Byg er blevet enige om arbejde for at skabe en fælles fremtid. En sammenlægning vil styrke organisationen og gavne medlemmerne, lyder vurderingen.

I de seneste dage har afdelingsbestyrelserne i både 3F Aarhus Rymarken og 3F Transport, Logistik og Byg enstemmigt godkendt et fælles forslag om at slå de to lokalafdelinger sammen til et samlet 3F Aarhus. Derfor sætter de to 3F-afdelinger nu gang i en proces, der skal ende med en sammenlægning.

”Vi føler os overbevist om, at en sammenlægning vil gavne vores medlemmer. Ved at slå vores afdelinger sammen styrker vi hele organisationen, så vi står endnu stærkere i forhold til at sikre gode overenskomster og yde professionel, faglig sagsbehandling overfor vores medlemmer. Samtidig ligger der en stor og vigtig opgave i at tiltrække nye medlemmer, og den opgave løser vi også bedst i fællesskab,” vurderer de to formænd, Thorkil Jansen (3F Transport, Logistik og Byg) og Thor Vex (3F Aarhus Rymarken) i en fælles udtalelse.

Forude venter der nu en proces, hvor de to afdelinger i fællesskab skal finde ud af, hvordan sammenlægningen skal foregå i praksis, og hvor den nye, fælles 3F Aarhus skal ligge. Derudover skal planerne om sammenlægningen endeligt godkendes på et repræsentantskabsmøde i 3F Aarhus Rymarken og en generalforsamling i 3F Transport, Logistik og Byg.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt