Nyheder
Det er vigtigt at have en god fagforening i ryggen

Dennis Pedersen, der er under uddannelse til socialrådgiver, har siden februar været i praktik i 3F Skagerak, hvor han deler kontor med kollegaen Sisse Kirstine Jepsen. Og den 44-årige praktikant, der har en fortid som boghandler, er valget af praktiksted ikke nogen tilfældighed:

”Nej, det er nøje udvalgt. Jeg er meget præget af vigtigheden af at have en god fagforening i ryggen, og de sociale værdier i 3F Skagerak stemmer utrolig godt overens med de værdier, jeg ønsker at arbejde ud fra. Det er noget med respekt for individet, og at alle er lige – og det lever man til fulde op til,” slår Dennis fast.

I starten af hans praktiktid observerede han blot, hvad kollegerne Sisse og Kim lavede, og efter et par måneder var han med som føl. I dag kan han selv hjælpe medlemmerne, når de henvender sig.

”Jeg har jo mine erfarne kolleger lige i nærheden og kan spørge dem til råds, hvis der er noget, jeg er i tvivl om”, slår Dennis fast.

Dennis’ praktikophold i 3F Skagerak slutter til sankthans, men han drømmer allerede nu om at få et job et sted som 3F Skagerak, når han er færdiguddannet om et par år.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt