Nyheder
3F-Slagelse var på virksomhedsbesøg med forbundet 3F-Slagelses var sammen med forbundet på virksomhedsbesøg på Flakkebjerg forsøgsstation. Flakkebjerg forsøgsstation er en del af Århus universitet.

3F-Slagelses faglige medarbejder fra det offentlige område, Allan Gildhoff var sammen med forhandlingssekretær Louise R. Wredstrøm fra Forbundet på virksomhedsbesøg på Flakkebjerg forsøgsstation. Flakkebjerg forsøgsstation er en del af Århus universitet.

Det var et spændende besøg, hvor vi hørte og så hvordan 3F´erne på Flakkebjerg forsøgsstation arbejdede og hvilke mangfoldige opgaver de har. Eksempelvis hvordan de er med til at hjælpe og udvikle landbrugets metoder og valg, samt fremtidens landbrug hvor robotter overtager flere opgaver.

Vi hørte også hvordan der forskes i forskellige svampetyper og hvordan de kan bekæmper, hvordan nyttedyr kan benyttes mod skadedyr i blandt andet hvidkløver, hvordan der samarbejdes med Global Seed Vault, frøoptimering og forskning af forskellige ting i græs.

Samtidig har Flakkebjerg forsøgsstation en samarbejde med forskning i Sverige, hvor de fremavler kakerlakker. Det var også spændende at høre om.

 

Så tak til TR Hans-Peter og alle de 3F kolleger han har på Flakkebjerg forsøgsstation for en fantastisk et fantastisk virksomhedsbesøg samt rundvisning af jeres arbejdsplads.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt