Nyheder
En sæk korn skubbede Brian ud af arbejdsmarkedet Han havde brugt det meste af sit arbejdsliv på lager, og han var glad for sit job. Men en dag gled en sæk med dyrefoder ned af pallen, og forandrede Brians liv for altid.

Han nipser forsigtigt grønne skud af tomatplanterne i drivhuset. Kort efter sætter han sig i havestolen og kalder på sin sorte labrador. Brian Ingerup skal passe på sin krop. Den nederste hvirvel i ryggen er ødelagt, og han bliver hurtig træt.

”Jeg kunne mærke et smæld i ryggen, og jeg vidste med det samme, at det ikke var godt,” fortæller Brian Ingerup på 51 år, mens den dag i februar 2018 kører som en film for hans indre blik.

Han havde netop hentet en ny palle med dyrefoder, da en sæk gled ned mod hans ansigt, så han måtte beskytte sig mod at blive ramt.

De sagde, han skulle tage hjem, men dagen efter kunne han slet ikke røre sig. Hos lægen fik han stærke smertestillende tabletter, men en uge senere var smerterne stadig lige slemme, og det begyndte at trække ned i hans ben.

Scanningen viste en diskusprolaps, og han blev omgående sendt på operationsbordet.

”Jeg anede jo ikke, hvad jeg skulle gøre, så jeg skyndte mig at kontakte fagforeningen. Jeg har haft arbejde hele mit liv, og det er ikke noget for mig at gå hjemme. Men jeg kunne ingenting,” siger 51-årige Brian Ingerup.

Genoptræning gjorde ikke smerterne bedre, og endnu en scanning sendte ham tilbage på sygehuset til endnu en operation og en periode i gipskorset. Men den nederste hvirvel var forvitret, og Brian Ingerups tid på arbejdsmarkedet var forbi.

”Peter Nielsen fra 3F Søhøjlandet har hjulpet mig med min førtidspension, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden ham. Vi har siddet sammen, når der har været møder med kommunen, og han har hjulpet med alle dokumenterne,” smiler Brian Ingerup.

Nu tager han én dag ad gangen, mens han forsøger at vænne sig til sit nye liv udenfor arbejdsmarkedet.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt