Sømændene
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Sømændene. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Reception
Alle
Nyheder Se alle

Mangelfuldt beredskab til at bekæmpe olie- og kemikalieforurening i havet

Statsrevisorerne har den 22. januar 2024 afgivet beretning om Forsvarsministeriets beredskab til at bekæmpe olie- og kemikalieforurening af havet. Siden redigeret af Gert Christensen, faglig sekretær

Au pairer bliver snydt i løn og udsat for seksuelle overgreb

Selvom antallet af au pairer i Danmark falder, så stiger antallet af henvendelser om problemer i værtsfamilierne. Problemerne drejer sig om alt fra underbetaling til seksuel chikane og voldtægt, viser rapport fra Au Pair Network i Danmark.

To fribilletter til 3F Superligakampe

Guld, nedrykning, medaljer og overlevelse. Alt det skal vi have fordelt i de kommende måneder, når 3F Superliga på fredag er tilbage efter vinterpausen. Og du har mulighed for at opleve det hele på forreste række.

Verdens største krydstogtskib på sin første rejse

Med plads til alle indbyggerne i Skagen, syv svømmebassiner, seks vandrutsjebaner, skøjtebane, teater og over 40 restauranter, cafeer og barer er såkaldte Icon of the Seas dårligt nyt for miljøet.

Et bedre arbejdsmiljø til søs!

Mobning, chikane og dårligt arbejdsmiljø i danske skibe har været medvirkende til, at søfarende måtte opsige deres gode hyre og i værste fald, at forlade erhvervet.

På falske mails e-maile.

Det er ikke uden grund at vi modtager falske e-mails op i vores e-postkasser. Det lykkedes nemlig til stadighed for de IT-kriminelle at få en ”fisk” på krogen. På nydansk i den digitale verden kaldes denne form for «fiskeri» phishing....

Molslinjen søger mange nye medarbejdere

Ifølge Søfart og Bornholms Tidende, er Molslinjen, herunder Bonholmslinjen i gang med at forberede sig til sommersæsonen.

Her er din gode feriebolig 2024?

Som bekendt, har Søfarendes ferieboliger tre skønne ferieboliger i danmark. Har du som planer om at finde en god feriebolig? Så er dette måske muligheden.
Medlemsblade Se alle

Ny Tid 2/2023

Indhold Ny Tid 2 - 2023 Udsendes til alle medlemmer af 3F Sømændene

Ny Tid 1/2023

Indhold Ny Tid 1 - 2023 Udsendes til alle medlemmer af 3F Sømændene

Ny Tid 3/2022

Indhold Ny Tid 3 - 2022 Udsendes til alle medlemmer af 3F Sømændene

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt