Nyheder
3F Storkøbenhavn byder ny forbundsformand velkommen Formand for 3F Storkøbenhavn, Jesper Holm, byder Henning Overgaard velkommen som ny forbundsformand

Fredag blev Henning Overgaard valgt som ny forbundsformand efter Per Christensen.

På en ekstraordinær kongres i Odense blev Henning Overgaard valgt som forbundsformand efter Per Christensen. Som bekendt valgte Per Christensen at trække sig som forbundsformand efter syv år i sædet, som følge af rod i privatlivet. Det har aldrig været nogen hemmelighed, at vi her i afdelingen synes at Per har været en meget stærk forbundsformand for 3F, og at vi fandt det urimeligt at Per måtte trække sig med baggrund i noget, som intet havde med 3F at gøre.

Men Per valgte at gå, idet han vurderede at det ville svække 3F for meget at have en forbundsformand hvis privatliv pressen fandt langt mere interessant end hans virke som forbundsformand. Vi respekterer selvfølgelig Pers vurdering, selv om vi ikke er enig i den.

Med baggrund i at Per trak sig skulle der jo vælges en efterfølger og da der var kun en kandidat til posten, nemlig Henning Overgaard, blev han valgt. Henning har de sidste seks år varetaget jobbet som den ene af to forbundssekretærer i forbundshuset i Kampmannsgade.

Oprindelig kommer Henning fra et frysehus i Esbjerg hvor han var tillidsrepræsentant. Senere fagforeningsformand for Esbjerg Transport og i 2015 blev han så valgt som forbundssekretær. Det er store sko der skal fyldes ud efter Per, så vi ønsker herfra Henning alt mulig held og lykke med det nye job.

Allerede til september har 3F ordinær kongres i Ålborg, og til den tid er Henning så igen på valg. Denne gang på en ordinær kongres.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt