Nyheder
Bekymrende manglende respekt af ordentlighed hos kommunale arbejdsgivere 3F Storkøbenhavn oplever alt for mange sager med rod i lønspecifikationerne, for offentligt ansatte 3F'ere

Jeg er så heldig at have fået et barselsvikariat her i 3F Storkøbenhavn. En særdeles velfungerende afdeling med en helt forrygende god stemning kollegaerne imellem. Der bliver knoklet og der bliver grinet.

Jeg afløser, frem til 8. februar 2022 Mick Hesselland, der aktuelt holder en velfortjent barselsorlov med sin lille nye Iben 😊

Eneste mislyd på mit skrivebord, er de alt for mange sager med rod i lønspecifikationerne for offentligt ansatte 3F´ere.

Vi lever bestemt i en tid med pressede budgetter i de offentlige institutioner, og det mærkes både i kommunalbestyrelseslokalerne, hvor der skal prioriteres stramt og ude i de enkelte institutioner – respekt for den vanskelige opgave, men når 3F'erne leverer arbejdskraft med høj kvalitet, skal det ikke være en udfordring hvorvidt lønandelene fremgår korrekt på lønspecifikationen.

Det sker alt for ofte og i afdelingen prioriterer vi af løse udfordringerne lokalt, men vores tålmodighed er selvfølgelig ikke uindskrænket!

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt