Nyheder
Bestyrelsesmøde i Forbundshuset Onsdag den 2. marts var hele 3F Storkøbenhavns bestyrelse inviteret ind i Forbundshuset i Kampmannsgade

Onsdag den 2. marts var 3F Storkøbenhavns bestyrelse på besøg i Forbundshuset i København. Dagen startede med bestyrelsesmøde i Forbundshusets lokaler, og selvfølgelig en rundvisning i huset på Kampmannsgade.
Herefter var der planlagt en gåtur i det dejlige vejr, til Arbejdermuseet. På gåturen lærte bestyrelsen om de historiske bygninger på Kampmannsgade og rundt om i København.
På Arbejdermuseet stod den på rundvisning og foredrag om arbejderbevægelsens historie og vigtighed for udviklingen af det danske samfund. 
Endnu en gåtur i det skønne vejr tilbage til Forbundshuset, hvor der var oplæg om det arbejdsretslige system, og hvordan man som tillidsrepræsentant skal forholde sig, når der opstår mulige arbejdsretslige sager på en arbejdsplads.

Alt i alt en rigtig god og lærerig dag, hvor bestyrelsen fik et indblik i 3F som organisation, og lærte mere om hvorfor fagbevægelsen er så vigtig.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt