Nyheder
De Forenede Dampvaskerier vinder ordentlighedspris DFD vandt i starten at november en ordentlighedspris, for at sikre deres medarbejde ordentlige løn- og arbejdsvilkår


Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) havde i forbindelse med kommunalvalget sat sig for at hylde arbejdspladser, der tager et ansvar, og sikrer sine medarbejdere gode løn- og arbejdsvilkår. Og i starten af november modtog De Forenede Dampvaskerier (DFD) i Skovlunde en ordentlighedspris for at gøre netop dette.

DFD var blevet indstillet til prisen af 3F Storkøbenhavn, da de igennem mange år har overholdt de gældende løn- og ansættelsesvilkår i 3F’s vaskerioverenskomst. Dette endda på trods af et stigende fokus på priserne i branchen, og dermed et langt større behov for en effektiv produktion.
DFD og 3F Storkøbenhavn har sammen fundet løsninger på de problemer det store prisfokus har kunne give, og 3F næstformand Carsten Enevoldsen udtaler om prisen:
”Jeg er rigtig glad på DFD’s vegne. Vi har haft et godt samarbejde i alle de år DFD har haft overenskomst hos os, og det er bestemt fortjent at de nu får anerkendelse for de gode vilkår de giver deres ansatte”.
Prisen blev naturligvis fejret med kage og tale af FH’s formand Per Olsen.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt