Nyheder
Medlem fik hjælp fra 3F Storkøbenhavn Et medlem af 3F Storkøbenhavn havde brug for hjælp til at søge dispensation til supplerende førtidspension

Et medlem på 60 år som i mange år har arbejdet med rengøring, blev grundet slidgigt i hele kroppen, til sidst nødt til at kaste håndklædet i ringen, og langtidssygemelde sig.

Slidgigten var så omfattende at det ikke var muligt at vende tilbage til arbejde, og medlemmet blev derfor opsagt.
Efter arbejdsprøvning mv., var det tydeligt at der ikke var nogen arbejdsevne tilbage, så kommunen bevilgede førtidspension.

Da førtidspensionen blev bevilget, kontaktede vi PensionDanmark for at søge Supplerende Førtidspension der.

Det viste sig at medlemmet havde misforstået et brev fra PensionDanmark, og havde stoppet indbetalingen til forsikringerne hos Pension Danmark.
Uden forsikring er der ingen udbetaling af Supplerende Førtidspension. Det var tydeligt at det hele var en stor misforståelse.

3F Storkøbenhavn hjalp medlemmet med at søge en dispensation hos Pension Danmark, hvor vi forklarede misforståelsen.

Pension Danmark accepterede heldigvis at der var sket en fejl, og har sendt et brev til medlemmet om at der bliver udbetalt 5000,- kr. om måneden, i Supplerende Førtidspension. Desuden bliver der hver måned indbetalt til pensionsopsparingen, svarende til det beløb arbejdsgiveren indbetalte da medlemmet arbejdede.
Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt