Nyheder
Skattefri tilbagebetaling af efterløn Det er nu muligt for medlemmer og tidligere medlemmer at få tilbagebetalt deres indbetalte efterløn

I perioden fra 1. januar til 30. juni 2022 er det igen muligt for medlemmer og tidligere medlemmer, der har indbetalt efterlønsbidrag, at få efterlønsbidraget udbetalt kontant og skattefrit.
For at få efterlønsbidrag udbetalt kontant og skattefrit, skal følgende betingelser være opfyldt:

· Efterlønsalderen må ikke være nået den 1. januar 2022. Det betyder, at man skal være født den 1. januar 1959 eller senere.

· Efterlønsordningen skal skriftligt fravælges, og samtidig frasiger man muligheden for at blive indmeldt i efterlønsordningen – og fortrydelsesordningen - igen.
Der skal søge skriftligt og dette kan gøres på Mit3f.dk hvor der indsendes en ansøgning. Herefter vil a-kassen udbetale efterlønsbidraget.

Vi anbefaler, at man retter henvendelse til a-kassen for vejledning, inden man beslutter sig for at få efterlønsbidraget udbetalt og dermed udtræde af efterlønsordningen.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt