Vejle
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Vejle. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Kig forbi til en gratis fyraftens pølse - Torsdag den 29. juni
Alle
Gratis retshjælp - Torsdag den 10. august 2023
Fagforenings medlemmer
Kig forbi til en gratis fyraftens pølse - Torsdag den 17. august
Alle
Nyheder Se alle

Mere uddannelse i stedet for nyttejobs

Det nytter ikke noget at indføre 37 timers arbejdspligt. Kontanthjælpsmodtagere skal uddannes til jobs via en kombineret sprog- og erhvervsuddannelse.

Kom gratis til topkampen Vejle Boldklub mod Helsingør på Vejle Stadion søndag den 30. april

Som hovedsponsor i Vejle Boldklub vil Arbejdernes Landsbank gerne dele den gode fodboldoplevelse med 3F Vejles medlemmer og uddeler 50x2 billetter til topkampen mellem Vejle Boldklub og Helsingør. Det er med at være hurtig, da det er først til mølle.

Det handler om retfærdighed

Det handler om tryghed og en fair pensionsalder. at dem som har været længst tid på arbejdsmarked også er dem som har mulighed for, at gå først på pension

3F Vejles samlede resultat af OK23

Overenskomstafstemningen er slut og spændingen udløst. Afstemningen startede den 29. marts og blev afsluttet kl. 23.59 i går den 11. april 2023.

Har du skiftet arbejdsplads eller branche?

Har du styr på dine medlemsoplysninger – Opdater dem Mit3F

Ligeløn er stadig en væsentlig problematik

Det er bekymrende, at løngabet mellem mænd og kvinder i Danmark er øget under Corona-pandemien. Ikke bare på landsplan, men også blandt 3F's medlemmer, hvor flere års fremskridt nu er blevet udvisket. Løngabet er steget med næsten et procentpoint (0,88...

Medlemsmøde 9. februar med PensionDanmark om fremtiden og din pensionsordning

Der var smil, god stemning og fyraftensmøde, da PensionDanmark kiggede forbi 3F Vejle den 9. februar

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 2/2023

Læs bl.a. om asbest som trussel mod folkesundheden, status på OK23 og de 300 faglærte talenter, der ar samlet til DM i Skills 2023.

Fagbladet 1/2023

Læs bl.a. om kampen mod EU-mindsteløn, Mattias Tesfayes (S) ambitioner for flere faglærte og om Billund lufthavn, der betaler medarbejdernes kontingent til fagforeningen.

Fagbladet 8/2022

Læs bl.a. om: Nye typer job truer de goder, du tager for givet. Lærlingeoprøret fortsætter. Handleplaner mod arbejdsulykker uden effekt.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt