Nyheder
3F Vejle bakker op om den gamle arbejderklub Superligaen er ikke det eneste, som har fået et 3F sponsorat. Allan Simonsens gamle fodboldklub, Vejle FC, har også fået 3F logo på trøjerne.

Det er ikke kun store danske fodboldspillere som Allan Simonsen og Ulrich Lefevre, der har spændt deres støvler i Vejle FC.

Klubben har rødder helt tilbage til 1932, hvor den dengang hed Vejle Arbejder Boldklub, og det er også den gamle arbejderånd, der kalder, når klubben lander et sponsorat med Vejle 3F.

I klubben handler det stadig om at sikre lokalt socialt og trygt sammenhold. Det er derfor også en glad klubformand, der trykker hånd med formanden for 3F Vejle, Martin Jensen.

"I Vejle FC handler det om at samle unge som gamle om den fælles glæde ved fodbolden. Det skal være sjovt og trygt at spille, og vi er glade for, 3F Vejle vil være med til at støtte op om breddefodbold," siger konstitueret formand for Vejle FC og formand for ungdomsafdelingen, Per Vejsgaard Mikkelsen.

Sponsoratet fra 3F Vejle udmunder sig både i spilletrøjer til U7 og U8 drenge- og pigeholdene, men også træneruddannelser til klubbens trænere.

Noget som betyder meget for lokalformanden i 3F Vejle, Martin Jensen.

"Noget af det vigtigste i 3F Vejle er at udvikle vores medlemmer og give dem uddannelse og efteruddannelse. Derfor vil vi også gerne være med til støtte med træneruddannelser, så trænerne i VFC kan få en god og skarp uddannelse eller efteruddannelse."

Lokalt sammenhold

For Martin Jensen er den lokale tilknytning også mindst lige så vigtig som den nationale.

"Vi vil med dette sponsorat vise, at vi ikke bare bakker op om Superliga-fodbold, men også det lokale fodboldliv for at skabe sammenhold, fællesskab og en større tilknytning til det lokale idrætsliv."

Vejle FC kunne med navnet, som vi kender det i dag, fejre sit 75-års jubilæum i 2021. Efter sammenlægningen med B21 i 1945 blev klubben officielt stiftet under navnet Vejle FC den 13. juni 1946.

Mange fodboldstøvler er blevet spændt og mange bolde sparket siden da. Særligt én fodboldlegende, der har tilknytning til klubben, er Allan Simonsen.

Han begyndte sin karriere i Vejle FC og forsatte derefter i Vejle Boldklub, hvor han spillede 282 kampe og scorede 104 mål.

Allan Simonsen debuterede på landsholdet i 1972 og var foden bag bolden i det berømte straffespark på Wembley stadion i 1983.

Og der bliver også mulighed for, at de unge og gamle spillere i Vejle FC kan få de helt store fodboldoplevelser.

Fordelen for Vejle FC ved, at 3F også er hovedsponsor af Superligaen, er nemlig, at de kan invitere de unge håb og gamle drømmere ind på Vejle stadion og se noget Superliga-bold.

3F Vejle er Vejle kommunes stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening.

3F Vejle vil med en klar profil vejlede, rådgive og servicere medlemmerne i overensstemmelse med samfundets og arbejdsmarkedets udvikling og til gavn for fællesskabet.

· Sjællandsgade 30 · 7100 Vejle · 
· Tlf. 70 300 910 · Facebook 3F Vejle · www.3f.dk/vejle · Mail vejle@3f.dk · 
Danmarks Stærkeste Fagforening 
Din fremtid - Vores opgave


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt