Nyheder
Lad os få en af klima-erhvervsskolerne til Vejle kommune Danmark skal være rigere, grønnere og dygtigere. Sådan lød det i regeringens store udspil fra september. Et af forslagene er at investere i tre topmoderne klima-erhvervsskoler.

Skolerne skal være centrum for grøn teknologi, samtidig med at kommende generationer af faglærte skal få en uddannelse af høj kvalitet indenfor den grønne omstilling.

Det er helt oplagt at placere den ene af skolerne i Vejle. For det første ligger vi geografisk centralt og i centrum af landet. For det andet kan vi i Vejle skabe et godt samarbejde mellem skolen og de virksomheder, vi har i området, som i forvejen arbejder med den grønne omstilling – eksempelvis vindmøllefabrikker, Siemens og Green Tech center hvor nogle af fremtidens grønne løsninger indenfor energi, klima, vand og data mm. udvikles.

For det tredje har vi i forvejen en af Danmarks største erhvervsskoler, som i forvejen arbejder med klima og bæredygtighed, og et stærkt samarbejde vil være oplagt.

Jeg synes, at vi skal sætte os sammen – kommunen, arbejdsgivere og lønmodtagere – og lave en hurtig aftale om, at vi i fællesskab vil gøre, hvad vi kan, for at trække en af de nye skoler til Vejle.

Det vil både skabe flere arbejdspladser og flere uddannelsespladser, samtidig med at det vil sparke til den grønne udvikling ikke kun i vores eget område, men til gavn for hele landet.

Med venlig hilsen

Martin Jensen
Formand for 3F Vejle

3F Vejle er Vejle kommunes stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening.

3F Vejle vil med en klar profil vejlede, rådgive og servicere medlemmerne i overensstemmelse med samfundets og arbejdsmarkedets udvikling og til gavn for fællesskabet.

· Sjællandsgade 30 · 7100 Vejle · 

· Tlf. 70 300 910 · Facebook 3F Vejle · www.3f.dk/vejle · Mail vejle@3f.dk · 
Danmarks Stærkeste Fagforening 
Din fremtid - Vores opgave


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt