Nyheder
Mangfoldighed: Lad os hylde mangfoldigheden På lørdag starter Copenhagen Pride med den store parade som festlig afslutning den 20. august.

For 50 år siden var homoseksualitet ikke noget, man gik og skiltede med. Den blev ofte hængt på en knage hjemme i klædeskabet. Men den holdning har heldigvis ændret sig især hos unge, som i dag er langt mere åbne over for køn, seksualitet og etnicitet.

På vores arbejdspladser er der ligeledes langt mere åbenhed om, hvem og hvad man er. De fleste steder har det faktisk overhovedet ingen betydning, om man er nonbinær, homoseksuel eller heteroseksuel. Det er godt. Vores seksualitet har jo ikke noget med vores arbejde at gøre.

Men vi skal huske at pleje den gode udvikling. Vi skal passe på hinanden på arbejdspladserne og hele tiden være opmærksom på, om der er kolleger, der fryses ud eller på anden måde går med bøjet nakke på grund af deres seksualitet. Den gode udvikling forsætter kun, hvis vi hele tiden gør os umage med at respektere hinanden. Vi er et fællesskab, der skal inkludere alle, også de mange LGBT+ personer der er på arbejdspladsen, i sportsklubben eller i undervisningslokalet.

Vi skal huske at hylde mangfoldigheden i den kommende uge. Priden skal være festlig og syde af livsglæde og nærvær. Vi skal værne om de forskelligheder, der beriger vores samfund, som udvider vores horisont, og som giver os ny viden om fællesskaber.

Rigtig god pride!

Med venlig hilsen

Martin Jensen
Formand for 3F Vejle

3F Vejle er Vejle kommunes stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening.

3F Vejle vil med en klar profil vejlede, rådgive og servicere medlemmerne i overensstemmelse med samfundets og arbejdsmarkedets udvikling og til gavn for fællesskabet.

· Sjællandsgade 30 · 7100 Vejle · 

· Tlf. 70 300 910 · Facebook 3F Vejle · www.3f.dk/vejle · Mail vejle@3f.dk · 
Danmarks Stærkeste Fagforening 
Din fremtid - Vores opgave


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt