Nyheder
Opråb fra lærlingene Investér i erhvervsuddannelserne 3F Ungdom har stillet et borgerforslag, der lægger op til at investere en promille af Danmarks BNP i at styrke erhvervsuddannelserne. Vi opfordrer alle vores medlemmer til at give forslaget støtte.

3F Ungdom har længe gået forrest for at gøre opmærksom på, at der er brug for at forbedre erhvervsuddannelserne i Danmark. Ifølge 3F Ungdom er uddannelserne alt for længe blevet underprioriteret, og det kommer blandt andet til udtryk ved forældet udstyr og teknologi og dårlige faciliteter.

Hvis erhvervsuddannelserne skal have det nødvendige løft er der brug for massive investeringer, og derfor lægger 3F Ungdom i et borgerforslag op til, at der skal investeres det, der svarer til 1 promille af Danmarks BNP i erhvervsuddannelserne.

Hjælp ved at støtte borgerforslaget

Alle borgerforslag bliver automatisk fremsat i Folketinget, når de opnår 50.000 støtteerklæringer. Derfor kan du hjælpe forslaget på vej ved at give din støtte. Det gør du via dette link: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-11433

Vær opmærksom på, at du skal bruge NemID for at give din støtte.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt