Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Bliv medlem Skift til 3F's a-kasse Det er nemt at blive medlem af 3F’s a-kasse. Her kan du se, hvordan du gør.

Får du arbejde i en branche, der naturligt hører inden for 3F-brancher og overenskomstområder, kan du skifte til 3F’s a-kasse. Det samme gælder, hvis du er i gang med en uddannelse inden for 3F’s områder.

3F’s a-kasse er en fagligt afgrænset a-kasse. Det vil sige, at a-kassen optager medlemmer, der arbejder eller uddanner sig inden for fag, der hører til inden for 3F’s områder. Det betyder, at a-kassen kender til dit arbejdsområde.

Det er let at blive overflyttet fra en anden a-kasse til 3F's a-kasse.

Tre muligheder for at blive overflyttet
  1. Du kan bruge en formular, som du finder længere nede.
  2. Du er også velkommen til at kontakte nærmeste 3F a-kasse.
  3. Eller du kan ringe til 3F’s hovednummer på telefon: 70 300 300, så klarer vi indmeldelsen over telefonen. 
Udfyld formular for at skifte over til 3F a-kasse

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt