Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Dit arbejdsliv Din indflydelse i 3F Du kan være med til at gøre en forskel i 3F med din stemme til afdelingens årlige generalforsamling eller ved at deltage i en faglig klub på dit arbejde.

Alle lokale 3F fagforeninger holder generalforsamling mindst én gang om året. Du har indflydelse på afdelingens politik og lokale kontingent via din stemme på afdelingens årlige generalforsamling, hvor også afdelingens ledelse (bestyrelsen) vælges. Du kan finde valgreglerne i din lokale afdelings love.

Du kan også være med til at bestemme, hvem der skal være delegeret på forbundets kongres.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt